Wszystkie wartości dotyczą 100g produktu, chyba, że zaznaczono inaczej.
Amur biały - 67 kcal/3.2 g tłuszczu Anchois filet, 1 sztuka - 15 kcal/0,3 g tłuszczu Anchois, pasta, 1 łyżeczka 15g - 20 kcal/0,4 g tłuszczu Błękitek filet bez skóry - 78 kcal/0.7 g tłuszczu Czerniak bez skóry - 80 kcal/0.8 g tłuszczu Dorsz filet bez skóry - 73 kcal/0.6 g tłuszczu Dorsz smażony panierowany - 174 kcal/8.3 g tłuszczu Dorsz wędzony - 95 kcal/0.5 g tłuszczu Dorsz z rusztu - 172 kcal/8.4g tłuszczu Dorsz, filety po grecku - 152 kcal/10.2g tłuszczu Dorsz, filety smażone panierowane - 273 kcal/14.8 g tłuszczu Dorsz, kotlet mielony - 260 kcal/16.9 g tłuszczu Flądra - 29 kcal/0.2 g tłuszczu Flądra - 83 kcal/1.1 g tłuszczu Flądra wędzona - 110 kcal/1.9 g tłuszczu Galaretka z dorsza - 46 kcal/0.2 g tłuszczu Halibut - 92 kcal/2.4 g tłuszczu Homar gotowany - 119 kcal/34 g tłuszczu Kalmary - 49 kcal/0.2 g tłuszczu Kargulena - 36 kcal/0.5 g tłuszczu Karp - 49 kcal/2 g tłuszczu Karp świeży - 110 kcal/2.9 g tłuszczu Karp w galarecie - 127 kcal/5.8 g tłuszczu Kotlety z dorsza - 234 kcal/11.1 g tłuszczu Krewetki gotowane - 107 kcal/1.8 g tłuszczu Leszcz - 61 kcal/2.5 g tłuszczu Lin - 44 kcal/2.2 g tłuszczu Łosoś - 182 kcal/12 g tłuszczu Łosoś smażony saute - 379 kcal/30.2 g tłuszczu Łosoś wieży - 201 kcal/15.2 g tłuszczu Łosoś wędzony - 166 kcal/9.7 g tłuszczu Łosoś wędzony - 176 kcal/9.7 g tłuszczu Łosoś z rusztu - 283 kcal/21.3 g tłuszczu Makrela smażona - 188 kcal/11.3 g tłuszczu Makrela surowa - 223 kcal/16.3 g tłuszczu Makrela wędzona - 222 kcal/15.5 g tłuszczu Makrela, filety z czerwoną fasolą - 128 kcal/6.6 g tłuszczu Makrela, filety z warzywami - 124 kcal/6.6g tłuszczu Makrela, sałatka pikantna - 181 kcal/12.2 g tłuszczu Mintaj - 35 kcal/0.5 g tłuszczu Morszczuk - 53 kcal/0.3 g tłuszczu Okoń - 50 kcal/0.5 g tłuszczu Ostrygi - 69 kcal/2 g tłuszczu Paluszki rybne smażone na oleju - 233 kcal/12.7 g tłuszczu Paprykarz Szczeciński - 178 kcal/11.9 g tłuszczu Pasta rybna - 99 kcal/5.8 g tłuszczu Pikling wędzony - 216 kcal/14.3 g tłuszczu Płastuga świeża - 86 kcal/1.9 g tłuszczu Płoć - 35 kcal/0.5 g tłuszczu Pstrąg - 58 kcal/1.3 g tłuszczu Pstrąg strumieniowy świeży - 97 kcal/2.1 g tłuszczu Pstrąg tęczowy świeży - 160 kcal/9.6 g tłuszczu Sałatka śledziowa - 154 kcal/9.4 g tłuszczu Sandacz - 45 kcal/0.2 g tłuszczu Sardynka świeża - 169 kcal/9.6 g tłuszczu Sardynka w oleju - 221 kcal/13.9 g tłuszczu Sardynka w pomidorach - 162 kcal/99 g tłuszczu Sieja - 60 kcal/1.9 g tłuszczu Sola - 59 kcal/1 g tłuszczu Sum - 98 kcal/6.8 g tłuszczu Szczupak - 47 kcal/0.3 g tłuszczu Szczupak świeży - 82 kcal/0.7 g tłuszczu Szprot wędzony - 243 kcal/18.4 g tłuszczu śledzie zawijane, rolmopsy - 104 kcal/6.2 g tłuszczu śledź marynowany - 192 kcal/12.6 g tłuszczu śledź smażony - 234 kcal/15.1 g tłuszczu śledź solony - 218 kcal/15.4 g tłuszczu śledź surowy - 162 kcal/10.7 g tłuszczu śledź w oleju - 340 kcal/29.4 g tłuszczu śledź w pomidorach - 176 kcal/12.8 g tłuszczu śledź w śmietanie - 97 kcal/5.6 g tłuszczu Tołpyga - 131 kcal/9.4 g tłuszczu Troć - 108 kcal/7 g tłuszczu Tuńczyk w oleju w - 190 kcal/9.0 g tłuszczu Tuńczyk w wodzie w - 96 kcal/1.2 g tłuszczu Węgorz - 197 kcal/17.9 g tłuszczu Węgorz wędzony - 316 kcal/26.4 g tłuszczu
|